Please enable JS

Reserva a l'Hotel Noguera

Satisfacció

Acurada atenció

Prestem atenció als detalls, per a la teva completa comoditat i descans.

Estalvi

Les millors condicions

Preu mínim garantit en totes les nostres habitacions.

Adaptat

Habitacions adaptades

Les nostres habitacions i instal·lacions estan adaptades per a tots els nostres visitants.

Hotel Noguera, Alfaz del Pí.

V a executar el any 1961 quan una parella amb la seva nena de dos anys va anar a França per menjar i estalviar diners amb els quals en el futur podrien crear un negoci i una vida pròspera. Després de vuit anys a França i amb el naixement d’un nou nadó, van decidir tornar a la seva terra natal i iniciar un nou negoci .

Al principi era una petita botiga i un bar, poc a poc van anar creixent. Malauradament, un accident de trànsit va provocar que l’amo del negoci s’encarregués tota la família i fes créixer l’empresa familiar.
Després d’un gran esforç, amb disciplina i molta feina, va aconseguir construir un hotel juntament amb els seus fills i convertir-lo avui en un hotel amb 35 habitacions amb restaurant, barbacoa i piscina .

Una gran lluitadora que va donar futur a tota la família.

S om un hotel familiar que basa el nostre treball en el tracte proper als nostres clients, molts d'ells ja formen part de la família, fins i tot fills d'antics clients que avui són fixos clients.

Estem situats a la carretera nacional que connecta Benidorm amb Altea, una ubicació immillorable per poder visitar tota la Marina Baixa , visitar les nostres platges, muntanyes i fer senderisme o bicicleta tant per muntanya com per carretera, tenen alguns senders i carreteres que no deceben a ningú.

També us convidem a visitar pobles històrics com Altea, Guadalest i Villajoyosa.


Llegir més

E l Albir destaca per la seva platja de còdols, que es troba a 15 minuts a peu del nostre hotel, i el camí del far, un camí que destaca per la seva bellesa naturalesa i la seva paisatges en què el mar es fon amb les muntanyes.

Una ciutat on convivim amb persones de totes les nacionalitats durant molts anys i ens fa adaptar-nos a tot tipus de turistes, està ple de bars i restaurants en què el client se sentirà com al seu país, però amb el clima local.

D urant la vostra visita podeu gaudir de la nostra cuina mediterrània , que destaca per menús diaris casolans i arròs plats típics de la zona . A l’estiu, podeu tastar les millors carns a la nostra barbacoa d’un bestiar local .

Intentem consumir tants productes com sigui possible proximitat , collim les nostres pròpies fruites i verdures a la temporada.

Estarem encantats de visitar-nos, tant si veniu com a turista o per viatges de negocis. Estem adaptats a totes les necessitats .

No dubteu a trucar si teniu cap pregunta, us ajudarem i resoldrem qualsevol problema que pugui sorgir.

  • Per a la teva comoditat, disposem de

    Piscina privada, Aparcament propi amb vigilància nocturna, Cafeteria 24 hores, Internet mitjançant Wifi, Platja a 5 minuts, Vigilància CCTV, i una acurada atenció per part del nostre personal.

    I, per descomptat, un total de 35 habitacions completament equipades

    HABITACIONS

Segueix-nos a Instagram:

 

NUESTRA COCINA

QUÉ VER

Com trobar-nos :

ESCRIU-NOS